ενημέρωση

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης στο site ανεβάζω άρθρα που βρίσκω ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαι δημοσιογράφος ή γιατρός ώστε να κάνω πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εγώ μαθαίνω όπως και εσείς....

6/26/2013

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΤΡΑΣ - ΜΑΝΤΑΛΕΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΤΡΑΣ - ΜΑΝΤΑΛΕΣ


Οι γιάντρες όπως και τα μάντρας προέρχονται από την πανάρχαια βεδική παράδοση η οποία προσμετρά χιλιάδες χρόνια. Και τα δύο αποτελούν ισχυρότατα εργαλεία που έχουν την δύναμη να μας οδηγήσουν στο δρόμο της πνευματικής ανάπτυξης, ολοκλήρωσης και υλικής εκπλήρωσης αλλά και να μας προστατεύσουν, να ενδυναμώσουν, θεραπεύσουν και υποστηρίξουν την καθημερινότητα μέσω των ενεργειών που δυναμικά εσωκλείουν στο γεωμετρικό τους σχήμα.

Η λέξη γιάντρα  ‘’yantra’’ προέρχεται από την σανσκριτική ρίζα ‘’yam’’ που σημαίνει υποβαστάζω, ελέγχω, στηρίζω. Γι’ αυτό και οι γιάντρες είναι συμπυκνωμένα πεδία συνείδησης που συγκεντρώνουν και ελέγχουν διαφορετικούς τύπους ενεργειών. Οι γιάντρες δεν είναι απλώς αρχετυπικά σύμβολα της εκδήλωσης, συγχρόνως εσωκλείουν ισχυρές πρωταρχικές δυνάμεις και ενέργειες του όλου και μπορούν να ελέγξουν και να διοχετεύσουν αυτές τις ενέργειες προς συγκεκριμένους σκοπούς π.χ. υγείας, ευημερίας, διάλυσης αστρολογικών εμποδίων κ.α., με αποτέλεσμα την ευεργεσία και την διευκόλυνση της ζωής του ατόμου που τις έχει μαζί του.

Οι γιάντρες είχαν ιδιαίτερη σημασία από τα αρχαία χρόνια. Μπορεί κάποιος να ευεργετηθεί από αυτές εάν τις φυλάει στο χώρο προσευχής του, τις φέρει μαζί του ή τις τοποθετεί στο κομοδίνο του ή στο γραφείο αναλόγως των ιδιοτήτων της. Είναι φτιαγμένες συνήθως πάνω σε μείγμα 8 μετάλλων ή σε χρυσό, ασήμι, χαλκό ή και κρύσταλλο. Χρησιμοποιούνται προκειμένου να εφελκύσουν πνευματική ενέργεια, να προστατέψουν και να μπορέσουν να φέρουν θεϊκές ιδιότητες από τον Ανώτερο κόσμο στον ανθρώπινο. Είναι η παρουσία του Ανώτερου πνευματικού κόσμου στην καθημερινότητά μας. Κάνοντας αυτό μας γεφυρώνουν με το ανώτερο με αποτέλεσμα να μας βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων μας, μας προστατεύουν και δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις διαλύοντας τα εμπόδια, τα οποία είναι εν μέρει αποτέλεσμα του πεπρωμένου μας, των λαθών μας, της τύχης μας γενικότερα αλλά κυρίως της άγνοιάς μας για τον εσώτερο Εαυτό.

Οι γιάντρες είναι μια ζωντανή παρουσία του όντος σε διαφορετικές όψεις και ανάλογα με το πρόβλημά μας έρχονται για να γεφυρώσουν το χάσμα και να δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ζωή μας. Εφελκύουν ενέργεια από το όλον με τη χροιά που την έχουμε ανάγκη, προκειμένου να δημιουργήσουν συνθήκες αντιμετώπισης (λύση) των καθημερινών μας προβλημάτων. Βοηθούν στην πραγματοποίηση αυτών που εμείς «φαινομενικά» λόγω «συνθηκών» αδυνατούμε προς το παρόν να έχουμε. Επειδή όλα στην ζωή μας, πίσω από τις μορφές, είναι ενέργεια μέσα από την εφέλκυση της ενέργειας τα επιλύουμε. Οι γιάντρες λειτουργούν ως ελκυστικές και μετασχηματιστικές ενέργειες που είναι διαθέσιμες με την μορφή και εκδήλωση που τις χρειαζόμαστε. Αυτό το κάνουν αυτόματα μέσα από τα γεωμετρικά σύμβολα, την παράστασή τους, τα μάντρας ( ιερές συλλαβές που ενεργοποιούν την ενέργεια της αντίστοιχης θεότητας ) και το μείγμα των μετάλλων που είναι φτιαγμένες. Έχοντάς τες επάνω μας ή στον χώρο μας, αλλάζουμε τις καταστάσεις της ζωής μας καθώς αυτές συσσωρεύουν και μεταφέρουν το ενεργειακό τους πεδίο σε εμάς και εν συνεχεία βοηθούν στην επίτευξη του εκάστοτε στόχου μας. 

Οι γιάντρες συνήθως είναι γεωμετρικά σύμβολα που αποτελούνται από μια τελεία στο κέντρο ( bindou ) όπως πχ. στο Σρι Γιάντρα, τρίγωνα, κύκλους, τετράγωνα, λωτούς και βασικά μάντρας το καθένα από τα οποία έχει ιδιαίτερο συμβολισμό. Η τελεία στο κέντρο ( bindou ) είναι το πιο σπουδαίο σημείο της γιάντρας. Αποτελεί τον πυρήνα από τον οποίο εγχέεται η κινητική ενέργεια της μάνταλα έως την εξωτερική περιφέρεια για να επιστρέψει εκ νέου στο κέντρο. Αποτελεί το αστείρευτο ρεζερβουάρ εσωτερικής ενέργειας για θεραπεία, ευημερία, εσωτερική εφέλκυση και πολλά άλλα. Από πνευματική άποψη είναι ο χιλιοπέταλος λωτός, το κέντρο της Υπέρτατης Συνειδητότητας.

Στην γιάντρα το τρίγωνο αποτελεί την εκδήλωση της δημιουργικής ενέργειας. Είναι ο χώρος όπου θα εκδηλωθεί η καθαρή δυναμική ενέργεια του κέντρου.

Ο κύκλος αντίστοιχα αντιπροσωπεύει την κυκλική ή ρυθμική συστολή ή διαστολή της κοσμικής ενέργειας.

Στο τετράγωνο οι 4 γωνίες αντιπροσωπεύουν τις τέσσερεις κατευθύνσεις, άρα και τον πλήρη χώρο έκφρασης. Το τετράγωνο είναι η βάση της γιάντρα, είναι το σύμπαν στον συγκεκριμένο χώρο.

Οι γιάντρες συχνά αποτελούνται από λωτούς που τα πέταλά τους ανοίγουν στην περιφέρεια – σύμβολο άνθησης, εκδίπλωσης της ενέργειας – δύναμης- δημιουργίας – συνείδησης. Ο λωτός συμβολίζει μια ισορροπημένη προσωπικότητα που ευημερεί. Όπως ο λωτός μεγαλώνει στην λάσπη αλλά ανθίζει πάνω από το νερό, έτσι και εμείς συμβολικά ζούμε μέσα στον κόσμο παραμένοντας ανεπηρέαστοι από αυτόν. Σε κάθε γιάντρα βρίσκουμε σύμβολα που περικλείουν θεότητες ή πλανήτες και έχουν ποικίλες χρήσεις.

Τέλος, πάντα στην γιάντρα υπάρχει ένα μάντρα γραμμένο σανσκριτικά που σε συνδυασμό με το γεωμετρικό κομμάτι δίνει την απόλυτη δυνατότητα διοχέτευσης των ανώτερων ενεργειών στον μικρόκοσμο, στον δικό μας κόσμο με σκοπό την επίλυση και θεραπεία των δικών μας προβλημάτων – ζητημάτων όπως αναλύονται παρακάτω σε κάθε τύπο γιάντρας.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΙΑΝΤΡΕΣ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

1.     Shri Yantra: Χορηγεί ειρήνη, ευημερία, καλοτυχία, επιτυχίες και δύναμη στον κάτοχό της αλλά και στο σπίτι που την έχει, εφελκύοντας εσωτερική κοσμική και νοητική δύναμη. Φέρνει υλικό και πνευματικό πλούτο.

Μάντραδυναμοποίησης: Om Shareeng, Hareeng, Kaleeng, Hareeng, Srimahalakshaiyah Namah




2.     Shri Mahalaxmi Yantra: Η ειδική μάνταλα για προσέλκυση πλούτου, επιτυχίας, επίτευξης υλικών στόχων, τελειότητας, υλικής άνθισης και ανέσεων στην ζωή. Μπορεί να τοποθετηθεί στο πορτοφόλι, στο θησαυροφυλάκιο, στις κάρτες ή στο γραφείο.

Μάντρα: Om Shreem Hreem Shree Mahalaxmiyei Namah



3.      Shri Maha Mrityunjaya: Για την προστασία της υγείας, για μακροζωία, για βελτίωση της υγείας, για προστασία από πρόωρο θάνατο. Μάνταλα του Σίβα. Διαλύει τον φόβο θανάτου,τον φόβο για μοιραίες ασθένειες, κινδύνους, για τα κακά πνεύματα ή δυσμενείς πλανήτες για τα ατυχήματα και κάνει το άτομο θαρραλέο και υγιές.

Μάντρα: Om Triyambakam Yajamahey, Sungandhim Pushti Vardanam, Uruvar Kamiva Bandhanam, Mrityor Muksheeya Mamritat




4.     Shri Durga Yantra: Προστατευτική μάνταλα από ιδιαίτερες δυσκολίες – προβλήματα, δράση κακών πνευμάτων και καταστροφή κάθε δαιμονικής επίδρασης. Πραγματοποίηση επιθυμιών.








5.     Shri Durga Bisa Yantra: Μάνταλα που απομακρύνει εμπόδια και φέρνει πρόοδο και επιτυχία στην δουλειά και στις επιχειρήσεις. Σύμβολο δύναμης -αποφύγουμε πολλές δυσκολίες. Σύμβολο δύναμης που απομακρύνει τη φτώχεια. Στην τσέπη ή στο πορτοφόλι βοηθάει να αποφύγουμε πολλές δυσκολίες.

Μάντρα: Aaeng Hareeng Kaleeng Chamundaye Vichche





6.    
Laxmi-Ganesh: Ισχυρή διπλή μάνταλα, ιδιαίτερα για ενίσχυση των οικονομικών. Διαλύει εμπόδια στη δουλειά και ζητήματα οικονομικής φύσεως και εφελκύει πλούτο και ευημερία. Ιδανική για ξεκίνημα νέας δουλειάς ή για ανοίγματα και διεύρυνση της υπάρχουσας.

Μάντρα: Om Akarshaye Swaha




7.     KuberYantra: Διαφυλάττει τα χρήματα της οικογένειας και ενισχύει την συσσώρευση του πλούτου. Ανοίγει νέες διόδους εισροής χρήματος, βοηθά στην ανάπτυξη και διασφαλίζει ότι στον κάτοχό της δεν θα λείψουν ποτέ χρήματα και ανέσεις. Θέση προτεινόμενη στο συρτάρι με τα οικονομικά, στο χρηματοκιβώτιο ή στο γραφείο.

Μάντρα: OmYakshyayaKuberayaVaishravanaayaDhanadhanyadiPadayehDhana-DhanyaSamreeddhingMeDehiDapayaSwaha

8.     Saraswati Yantra: Ιδανική μάνταλα για την εκπαίδευση, για μαθητές, σπουδαστές,

καθηγητές, ανθρώπους των γραμμάτων – επιστημών – τεχνών. Επιτυχία στις εξετάσεις. Απόκτηση γνώσης – σοφίας - έμπνευσης.

Μάντρα: Om Eim Saraswatiyei Swaha



9.     Hanuman Yantra: Ισχυρή προστατευτική μάνταλα από ατυχήματα και κλοπές για το σπίτι και το αυτοκίνητο. Δίνει δύναμη, θάρρος και κύρος. Διαλογισμός μαζί με νηστεία σ’ αυτή την μάνταλα για 40 ημέρες μπορεί να μας γεμίσει με γενναιότητα και να διαλύσει κάθε αντιξοότητα.

Μάντρα: Om Sri Hanumante Namaha




10.   Ganapati ή Ganesh Yantra: Προσέλκυση τύχης, διάλυση εμποδίων, αφέλκυση καλοτυχίας, ευημερίας. Βοηθάει στην επίτευξη στόχων υλικών και πνευματικών. Επιτυχία. Διευκολύνει νέα ανοίγματα, ξεκινήματα πριν αρχίσει οποιαδήποτε εργασία και διασφαλίζει τη θετική της έκβαση.

Μάντρα: Om Gang Ganpatye Namah







11.   Baglamukhi Yantra: Διαλύει την αρνητική ενέργεια, το κακό μάτι, το κουτσομπολιό, καταστρέφει εχθρικές ενέργειες και χαρίζει νίκη σε δικαστήρια. Φέρνει επιτυχία σε ανταγωνιστικούς διαγωνισμούς και νίκη πάνω σε κάθε αρνητική δράση. Επίσης προστατεύει από κοψίματα, σε εγχειρήσεις και ατυχήματα.

Μάντρα: Om Hareeng Bagla Mukhi Namha





12.   VastuYantra: Η μάνταλα του σπιτιού που διορθώνει όλες τις ατέλειες αλλά και αρνητικές δράσεις από προβλήματα χωροθεσίας [φενγκ-σουι] στο σπίτι ή στο γραφείο.










13.    Maha Sudarshan:Η μάνταλα του ιερού δίσκου (sudarshan) που συμβολικά διαλύει το κακό και προστατεύει από αρνητικές δράσεις. Μάνταλα προστατευτική του θεού Βίσνου.

Μάντρα: Om Namo Narayanaya









14.    Gayatri Yantra: Για ειρήνη και γαλήνη στο νου. Εφελκύει θετική βοήθεια.  Μάνταλα γνώσης και πνευματικής σοφίας. Ενδυναμώνει και στηρίζει την πνευματική άσκηση. Οξύνει την διάνοια και βοηθάει το να βλέπουμε το καθετί μέσα από ένα φωτεινό νου. Ο κάτοχος του δεν επηρεάζεται από ψυχές και κατώτερα πνεύματα.

Μάντρα: OmBhoorbhuvahSwahTatsyaviturVareniyam, BhargoDevasyaDhiMahiDhiyaYonaPrachodyat





15.  Sri Santan Gopal Yantra: Φέρνει ευλογίες για την απόκτηση παιδιών σε άκληρα ζευγάρια. Προστατεύει τις εγκύους από προβλήματα στη περίοδο της κύησης βοηθά στην εκπλήρωση επιθυμιών. Βοηθάει στην απόκτηση παιδιού που θα είναι καλότυχο και θα έχει μακροζωία.

Μάντρα: Om Namo Bhagavate Vasudevaya






16.  Putra Prapati Yantra: Ισχυρή μάνταλα για την απόκτηση γιού.












17.  Pitra Dosh Yantra: Προφυλάσσει από οικογενειακές κατάρες στις σχέσεις των μελών της οικογένειας.










18.   Kanak Dhara Yantra: Όποιος την φέρει μαζί του ενδυναμώνει την τύχη του, εφελκύει στην ζωή του χρυσή τύχη, τύχη βασιλιά. Ανοίγει πόρτα καλοτυχίας για όλη την οικογένεια και φέρνει απρόσμενα κέρδη, πλούτη. Αλλάζει την κακοτυχία σε καλοτυχία.

Μάντρα: Om Shri Mahalakymaye Namah





19.  Mangal Yantra: Απομακρύνει εμπόδια στο γάμο, διαφωνίες, εντάσεις στις σχέσεις. Βοηθά στην εύρεση κατάλληλου σνυντρόφου στην ζωή.

Μάντρα: Om Angarakaya Namaha






20.   Mahakali Yantra: Διάλυση μαύρων – αρνητικών επιδράσεων από ανθρώπους μας επιβουλεύονται ή θέλουν να μας κάνουν κακό.

Μάντρα: Om Kareeng Kalekaye Namh






21.  Sri Kaala Sarpa Yantra: Ολοκλήρωση κάθε τύπου εργασίας – στόχων και ενίσχυση κάθε τύπου επαγγέλματος.

Μάντρα: Om Asteek Munaye Namah









22.   Sarva Karya Siddhi Yantra: Επιτυχίες και ολοκλήρωση στόχων σε επαγγελματικές δραστηριότητες, στην πολιτική, σε ταξίδια σε ξένες χώρες, βοηθά στην εύρεση εργασίας, στην υγεία, στην δημιουργία ευτυχισμένου σπιτιού και ενισχύει και τους 7 τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας : 1)Γνώση, 2) Υγεία, 3) Πλούτος, 4) Προστασία, 5) Ευτυχία, 6) Επιτυχία,         7) Δύναμη-κύρος

Μάντρα: Om Eim Hreem Shreem Kleem Namaha





23.  Rin – Mukti Yantra: Διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Ρύθμιση χρεών που οφείλουμε ή μας οφείλουν.











24.    Batuk  Bhairav Yantra: Βοηθός των ταξιδιωτών, ιδιαίτερα την νύχτα. Παρέχει ασφάλεια, προστασία από κρυμμένους εχθρούς, φαντάσματα, πνεύματα.











25.  Dakshin – Kali Yantra: Αναποδιές, εμπόδια και ανακατωσούρες που δημιουργούν αρνητικά πνεύματα, διαλύονται στο σπίτι του κατόχου και έρχεται ηρεμία και ευημερία στο σπίτι.










26.   Sampurna Laxmi Yantra: Όλες οι όψεις της θεάς του πλούτου και της ευημερίας. Ιδανική στο χώρο της δουλειάς.












27.    Sri Navagraha Yantra: Η μάνταλα των 9 πλανητών. Απαραίτητη σε κάθε σπίτι για εξομάλυνση των αρνητικών δράσεων των πλανητών και εφέλκυσης των ευοίωνων όψεων τους. Χρήσιμη για δύσκολες πλανητικές καταστάσεις σε ζωδιακούς χάρτες.








28.   Sri Vashikaran Yantra: Πολύ ισχυρή γιάντρα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυξάνει την δύναμη της γοητείας και έλξης προς τον κάτοχό της σε όποιον έρχεται σε επαφή μαζί του. Έχοντας την αφήνετε ισχυρή εντύπωση και επιρροή σε όποιον σας πλησιάζει. Επαναφέρει κοντά μας κάποιον που αγαπήσαμε και χάσαμε και συνεχίζουμε να τον επιθυμούμε. Διορθώνει την αρνητική επίδραση του Κρόνου. Αυξάνει την δύναμη συγκέντρωσης του νου και εφέλκυσης του ορθού συντρόφου σε διάστημα 40 έως 90 ημερών σύμφωνα με την αρχαία ινδική παράδοση. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για αρνητικούς σκοπούς. Σας βοηθάει να αφήσετε μια θετική εντύπωση σε φίλους ή άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και να διατίθενται προς εσάς με φιλία και αγάπη.

Μάντρα: Om Lakeem Lakeem Mum Vashyam Kuru Kuru Swaha

29.   Sri Bhairav Yantra : Σχετίζεται με τον Κύριο Bhairav που διαλύει τις αρνητικές επιδράσεις, την μαύρη μαγεία (φωτιά από το τρίτο μάτι του Σίβα που καίει εμπόδια). Ιδανική μάνταλα για αυτοπροστασία και για απομάκρυνση του κινδύνου της φτώχιας- πτώχευσης. Απομακρύνει αρνητικές επιδράσεις του Ράχου και φέρνει καλή τύχη, πραγματοποίηση κάθε επιθυμίας.

Μάντρα: Om Bhairavi Saham





30.  Sri Vastu Dosh Nivaran Yantra : Απομακρύνει όλες τις αρνητικές επιδράσεις του vastu– χωροθεσίας στο σπίτι ή στην εργασία. Ιδιαίτερα ότι σχετίζεται με την τοποθεσία του κτιρίου, τη θέση-προσανατολισμός των δωματίων που δεν θεραπεύονται εύκολα. Απομακρύνει τις αρνητικές επιδράσεις και ενισχύει τα ωφέλει από το καλό Vastu. Θέση: μπορεί να τοποθετηθεί στα θεμέλια του σπιτιού ή στο ιερό του χώρου.





31.   Matsya Yantra : Και αυτή είναι μια γιάντρα για το Vastu του χώρου μας. ‘Οπως ένα ψάρι καθαρίζει από τις ακαθαρσίες μία λίμνη έτσι και η matsyayantraπου έχει σύμβολο το θεϊκό ψάρι, διορθώνει το χώρο μας από όλες τις ατέλειες που έχει στην χωροθεσία, από αρνητικές ενέργειες, μαύρη μαγεία. Απομακρύνει τα εμπόδια.

Μάντρα: Om Kleeng Matsyarupay






32.   Sri Ram Raksha Yantra : Απομακρύνει όλους τους κινδύνους. Απομακρύνει τα αρνητικά πνεύματα. Εάν στο σπίτι υπάρχουν καυγάδες και αναταραχές- προβλήματα στις σχέσεις των μελών, εγκαθιδρύει αρμονία και ειρήνη ανάμεσά τους και στο χώρο. Θέση: στο ιερό ή στο κέντρο του σπιτιού πάνω σε κόκκινο ύφασμα. Εγκαθίσταται Τρίτη ή Πέμπτη.

Μάντρα: Om Sri Ram Jaya Rama Jaya Jaya Rama





33.    Sri Lakshmi Prapti Yantra : Προσφέρει πλούτο, ευημερία και καλή τύχη. Βοηθάει στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας. Ο κάτοχός της πάντα και σε οποιεσδήποτε συνθήκες θα έχει χρήματα και ανέσεις για τον ίδιο και για την οικογένεια του. Χαρίζει απόλυτη ευτυχία και επιτυχία στην ζωή. Καλή μάνταλα και για απαλλαγή από χρέη.

Μάντρα: Om Shree Mahalakyamya Namah






34.  ChhinnamastaYantra : Σχετίζεται με θηλυκή θεότητα, την Chhinnamasta που διασφαλίζει τον αέναο κύκλο της διαιώνισης, γέννησης, θανάτου, καταστροφής και επαναγέννησης. Γι’ αυτό απομακρύνει εμπόδια, χαρίζει απογόνους, προστατεύει από φτώχεια, απομακρύνει την αβεβαιότητα από την ζωή, φέρνει επιτυχία στην εργασία- επιχείρηση ή σε συναγωνισμούς- διαγωνισμούς. Ενισχύει την γνώση και αποτρέπει τις αρνητικές επιδράσεις του Ράχου.

Μάντρα: Om Shreeng Hreeng Kleeng Aing Vajravairochniye Hung Hung Phutt Swaha


35.   Shanti Karan yantra : Θεραπευτική μάνταλα, προφυλάσσει από ασθένειες και κάθε είδος αρνητικής ενέργειας. Απομακρύνει την αρνητική ενέργεια των πλανητών, το κακό μάτι και τα κακά πνεύματα.








36.  Sri Sudarshan yantra: Ιδιαίτερα προστατευτική μάνταλα, μαζί με την mahakali προστατεύει τον κάτοχό της από κάθε κακό. Sudarshanείναι ο πύρινος δίσκος που φτιάχτηκε από το ιερό πυρ του ήλιου και ο θεός Bίσνου το εξαπολύει και τιμωρεί το κακό. Θέτει τον κάτοχό του στο κέντρο ενός πύρινου ηλιακού φωτεινού κύκλου και τον προστατεύει.

Μάντρα: Om Namo Narayanaya






37.  Sri Lagna Yog Yantra : Αυτή η γιάντρα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αυξάνει τις πιθανότητες για γάμο. Απομακρύνει τα καρμικά εμπόδια που μπορεί να εμπλακούν και να 
εμποδίσουν τη διαδικασία.

Το μάντρα γιά τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν σύζυγο: " Sat Patim Dehi Parmeshwara"

 Το μάντρα για τις άντρες που θέλουν να αποκτήσουν σύζυγο : " Narayani Patim Dehi Shreem Kleem Parameshwari"  




38.  Sri Vishnu Yantra : Ο Βίσνου είναι ο Θεός της συντήρησης στην ινδική τριάδα. Διατηρεί την υγεία μας, την οικογένεια, τον πλούτο, τις επιτευξεις μας. Χορηγεί ευλογίες, επιτυχίες και βοηθά να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Βοηθά στη συντήρηση του καλού και στη διάλυση του κακού.







39.  Βhuvaneshvari Yantra : H Θεία Μητέρα Bhuvaneshvari είναι η κυρίαρχη θεότητα αυτού του γιάντρα. Ενισχύει τον χαρακτήρα και το κύρος. Αρρώστειες, εχθροί και προβλήματα εξαφανίζονται. Είναι μια ενσάρκωση της Θεάς Ντούργκα.

Διορθώνει τα προβλήματα που φέρνει η σελήνη εάν είναι σε άσχημη θέση στο ωροσκόπιο. Δίνει φαντασία και νίκη στον κάτοχό της. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΓΙΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ  (διόρθωση ωροσκοπίου)



*SuryaYantra: Η γιάντρα του Ήλιου. Δίνει δύναμη, αυτοπεποίθηση, κύρος, βοηθάει να ξεπεραστούν δυσκολίες στην θεραπεία, φέρνει ειρήνη στον νου. Ο κάτοχος έχει εύνοια από τους ανώτερούς του. Ενδυνάμωση της υγείας, προστασία από ασθένειες. Θέση στο σπίτι: Ανατολή

Μάντρα: Om Hreem Suryay Namah

*ChantraYantra: Η γιάντρα της Σελήνης. Διορθώνει τη νοητική αστάθεια, τη νευρικότητα, τη συναισθηματική αναταραχή, το άσθμα, βρογχικά και προβλήματα λαιμού. Θέση στο σπίτι: Βορειοδυτικά

Μάντρα: : Aakarshay Mahadevi Ram mam Priyam Hey tripure Devdeveshi Tubhyam Dasyami Yanchitam

*MercuryYantra: Η γιάντρα του Ερμή. Ιδανική για άτομα που κάνουν δημόσιες σχέσεις και επικοινωνιακά επαγγέλματα. Εξαιρετική για όσους χειρίζονται τον λόγο στην δουλεία τους. Προστατεύει από κίνδυνο φωτιάς-ηλεκτρισμού. Απομακρύνει τον κίνδυνο αποβολής στις εγκύους και οδηγεί σε ασφαλή κύηση και γέννα.  Θέση στο σπίτι: Βορράς

Μάντρα: Om Braang Breeng Brong Sa Bhudhaya Namah

*VenusYantra: Η γιάντρα της Αφροδίτης που αυξάνει την δύναμη της θελκτικότητας του ατόμου. Αυξάνει την έλξη προς το αντίθετο φύλο, τον σεβασμό, ενισχύει την σχέση, την έγγαμη ζωή και εφελκύει ανέσεις και πλούτο. Θέση στο σπίτι: Νοτιοανατολικά.

Μάντρα: Om Draang Dreeng Drong Sa Shukraye Namah

*Jupiter Yantra: Η γιάντρα του Δία, ιδανική για ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, δύναμης, θέλησης του ατόμου. Χορηγεί γνώση, ευημερία και στους 7 τομείς: του πλούτου, της δύναμης του κύρους, της υγείας, της αγάπης, της καριέρας και της γνώσης. Θέση στο σπίτι: Βορειοανατολικά.

Μάντρα: Om Graang Greeng Grong Sa Gurve Namah

*Saturn Yantra: Η γιάντρα του Κρόνου. Προστατεύει άτομα που έχουν σε δυσμενή θέση τον Κρόνο στον αστρολογικό τους χάρτη. Επίσης προστατεύει από κατάθλιψη, φέρνει επιτυχία στην εργασία και βοηθάει για 12 χρόνια να περάσουμε ομαλά τις δυσκολίες που φέρνει ο πλανήτης. Θέση στο σπίτι: Δύση.

Μάντρα: Om Preeang Preeng Prong Sa Shange Namah

*Mars Yantra: Η μάνταλα του πλανήτη Άρη (Μangal). Ελαχιστοποιεί τις έντονες δράσεις και μαχητικότητα του Άρη, την δύναμη να προκαλεί διαφωνίες και προβλήματα. Έτσι ενισχύει και ομαλοποιεί τη σχέση στο ζευγάρι ή την οικογένεια και τα εμπόδια που την κάνουν να κινδυνεύει. Θέση στο σπίτι: Νότος.

Μάντρα: Om Angarakaya Namaha



*RahuYantra: [κεφάλι δράκου-Νότιος δεσμός ]. Προστασία από τις αρνητικές επιδράσεις του πλανήτη Ράχου – νίκη απέναντι σε εχθρούς και νίκη σε εξετάσεις ή περιστάσεις που αντιμετωπίζουμε ανταγωνισμό-φέρνει επιτυχία στην ζωή. Θέση στο σπίτι: Νοτιοδυτικά.

Μάντρα: Om Bhraang bhreeg Bhrang Sa Rahve Namah

*KetuYantra:[ουρά δράκου-Βόρειος δεσμός]. Προστασία από τον πλανήτη Ketu που δημιουργεί μοναξιά, κατάθλιψη, αλλεργίες, δυσκολίες στην επαγγελματική αναγνώριση. Ο κάτοχός του θα έχει επιτυχία επαγγελματική και πνευματική. Θέση στο σπίτι: Βορειοανατολικά.

Μάντρα: Om Hreem Ketve Namah

  

Όλες οι πλανητικές γιάντρες, εκτός από τον ιδιαίτερο ατομικό προστατευτικό ρόλο τους, αν τοποθετηθούν στους αντίστοιχους προσανατολισμούς στο σπίτι ενεργοποιούν, θεραπεύουν και προβάλλουν δυναμικά στο χώρο τους 8 τομείς (εργασία, εκπαίδευση-γνώση,υγεία,πλούτο,γάμο,φήμη,παιδιά,μέντορες) του Φενγκ – Σούι και Βάστου.


Πηγή: eoniosiniohos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: