Σε 300 ml γαλα προσθετεις 300ml νερο.. προσθετεις δεμενο σε ενα τουλι μια σκελιδα σκορδο και το φερνεις σε βραση εως
οτου γινει ολο το υγρο ξανα 300 ml...Βγαζεις το τουλι με το σκορδο και ο πινεις καθημερινα μεχρι τα επιπεδα της χολιστερινης να ερθουν στα φυσιολογια επιπεδα.....για τις πρωτες 10 με 15 μερες καλα θα ειναι να μην διακοπει η φαρμακευτικη αγωγη μιας και το αποτελεσμα δεν ειναι γρηγορο ,οπως σε ολες τις εναλλακτικες θεραπειες ..... Σταδιακα μπορεις να την ελλατωσεις..
μια συνταγή από την ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΡΟΜΑΚΑ
μια συνταγή από την ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΡΟΜΑΚΑ